Mad mm

Som vist i et tidligere indlæg, blev der købt “falukorv”, som  Peter ville tilberede. Jeg håber at det var første og sidste gang jeg spiser falukorv, vil tro at røget medister indeholder dobbelt så meget kød – vi må være ud i noget knust mule tilsat stivelse/fedt.
Det er nu ikke fordi maden eller råvare-niveauet er dårligt her i SE, tværtimod. I vores lokale ICA supermarked har de stort set alt hvad man over overhovedet kan ønske sig, om det så er eksotiske frugter eller fiskeboller, så er det på hylderne. Uanset hvilket tidspunkt vi handler ind på, det kan gøres alle dage indtil kl. 21, så er hylderne fyldte.

Her hos os lever fuglene godt, og vi forsøger at finde passende fodder, som tiltrækker de mere usædvanlige fugle. Men måske er det fuldstændig lige meget, for Peter råbte på mig den anden dag : ” Mor, skynd dig og komme og se denne her flotte fugl!”  – det var en gråspurv!!! (har i sandheden opfostret et by barn)

I denne weekend har vi prøvet noget nyt, vi har nemlig ikke været på tur. Vi var godt nok indenom XXL i går http://www.xxl.se/ , for at købe ski til Viola. Her kom jeg faktisk på op til flere nye sportsgrene, som jeg kunne begynde på, og ikke mindst købe udstyr til. Nu forstår jeg bedre, at Mogens GLADELIGT kører forbi efter arbejde.

Mogens var af sted på langrend med Peter og Viola, og det gik over al forventninger. Peter, den skibums, klarede 7 ½ km og Viola 2 ½ km. Jeg må se at få investeret i et par også, så jeg ikke bliver helt hægtet af. Nå ja så lidt tur var vi/de på!

Jeg var til infomøde på Arbetsformedlingen i fredags, og ham der skulle informere var faktisk rigtig god (ikke altid en selvfølge).

Derefter var jeg til frisøren, som nok gav mig mit livs dårligste klipning. Ikke siden jeg sad model som fattig studerende, og hende eleven der klippede mig (Stuhrs frisørkursus) gik helt i panik, og jeg endte med at højre side, var en del længere end venstre side, har jeg været klippet så dårligt. Jeg fornemmede nok også en vis panik her, for hun brugte en del hårlak for at lægge mit hår ned.
Jeg bad om kort i nakken og langt på toppen, på en eller anden måde formåede hun at gøre det omvendt – og nej jeg tror ikke vi er ude i sprog vanskeligheder her! Nå men det vokser vel ud igen, og heldigvis er det stadig koldt nok til hue.

Den kommende uge har Peter Sportlov (vinterferie), og han og jeg har aftalt en tur til Sthlm og en tur i biffen – det bliver nok ” The true Grit”. Mogens har fri sammen med os, torsdag og fredag, så dér skal vi helt sikkert på tur igen!

Nu må jeg smutte -skal se VM i ski. Hvem skulle ha’ troet det, mig som aldrig nogensinde har hidset mig op over sport, måske lige bortset fra EM i 1992, synes at VM i ski er sindsygt spændende.

Violas først tur på ski

Var på bokrea, og fandt lidt af hvert. Leif WG Persson er blevet udråbt til Årets krimi, den er Mogens gået i gang med.
Reklamer

2 thoughts on “Mad mm

  1. Peter-abb siger:

    Gråspurvene er altså ret flotte!:-)

  2. hillyand siger:

    ja det er de og så er der mange forskellige slags.Fine film med dygtige skiløber, det ser godt ud.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Reklamer
Isabella Löwengrip

Redigeret hverdag, om en dansk familie, bosat nord for Stockholm - og hvad det kan bringe med sig!

Redigeret hverdag, om en dansk familie, bosat nord for Stockholm - og hvad det kan bringe med sig!

Att vara någons fru

Redigeret hverdag, om en dansk familie, bosat nord for Stockholm - og hvad det kan bringe med sig!

LeavingWoman

Redigeret hverdag, om en dansk familie, bosat nord for Stockholm - og hvad det kan bringe med sig!

Blogsbjerg

Redigeret hverdag, om en dansk familie, bosat nord for Stockholm - og hvad det kan bringe med sig!

CAKIES

Redigeret hverdag, om en dansk familie, bosat nord for Stockholm - og hvad det kan bringe med sig!

Marens Blog

Jeg er 37, bor i København, taler jysk og er en slags forfatter. Og så er jeg mor til Kamille på 7, Mynte My på 4 og Anemone på 2. (Jeg er stadig i tvivl om, man godt må lave tema over sine børns navne, men undskylder mig som regel med, at jeg altså har været fucked up på amme-hormoner alle de gange, jeg har skullet vælge navne). I øvrigt gad jeg godt, min blog handlede mindre om mine børn. At jeg vidste hvor lande som Aserbadjan rent faktisk lå og kunne fortælle jer lidt mere om, hvordan de går og har det. Men det aner jeg ikke en skid om. Forestiller mig jeg sætter mig ind i den slags, når børnene er større og jeg ikke mere skal have skænderier med Smukke Allan om hvem, der har været oppe flest gange sidste nat, altid skal vaske den store gryde op eller har smurt flest madpakker siden januar - og derfor har gjort sig fortjent til at bestemme over fjernbetjeningen resten af året.